søndag den 9. marts 2014

Uge 4 - Endnu en uge med sjov og spass, ikke at forglemme første lektioner i NI Culture

Første undervisning i Faget Nortern Ireland and Education, men Maureen Teaher, lærerige første timer med undervisning i skole systemer, geografi og politik i ireland.
  
Næsten mandag, står den på praktik forberedelser, og ting man skal være særligt opmærksom på når man som udveksling studerende i praktikken. Næste uge skal alle de lærestuderende i praktik og ud at undervise frem til påske. Derfor bliver der gjort meget for at sikre sig at de er godt råstet, men undervisnings planer og lign. Da Maureen personligt kommer ud og oversker deres undervisning mindst en gang under deres 10 ugers praktik.



Efter en veloverstået mundtlig fremlæggelse tirsdag, er vi lettede og arbejder nu frem mod næsten.
Dette vægtede 10% af vores slut karaktere. Så derfor et skridt nærmere. Vores udtalelser modtager vi når alle elevernes fremlæggelser er fuldendt om 3 ugers tid.


Lille blik af vores PP

Men en dag med hovedpine, og en besked fra Chiara, om en travl dag på job, afbud og blev derfor ikke tirsdag i Bokseringen.
Istedet tog jeg og Nina en tur til en frisør studie. Her fik vi lavet en omgang highlights af nogle elever. Super flotte resultater, men skal love jer for at det tog sin tid. knap halv anden time om at smide farve i, så halvdelen blev udført at en underviser også... Så tanken om en klipning måtte vente til en anden dag.
Middag på Nando, en meget lækkert Kylling avokado salat og en efterfølgende tur i Bio, var en dejlig afslutning på dagen.


Hold timen H.I.F.M i PEC kl 7, en lækkert start på en fri Onsdag:D
Nina og Pauline, var til løbebåndet....















Kirkelunch;
Hvor torsdag tilbyder Fisherwick Church gratis frokost til studerene. Derudover er der mulighed for at snakke med andre unge, tale med en præst og andre nyttige ting.


 Frokosten påstod denne torsdag af en løg suppe, valget ml en hotdog eller en salat, en caramel bar, et stykke frugt, kiks, saftevand og Kaffe/te... Et godt, men mindre sundt alternativ til de unge studerende. Og da det er gratis, var der et haft af studerende, så rigtig mulighed for at lære en masse nye mennesker at kende. Da man kunne blive hængene i lokalerne så længe man ville, og evt tage et spil bordtennis.


Og selvf. og praktisk nok lidt reklame for hvad der sker i kirken.



Ingen kommentarer:

Send en kommentar