mandag den 9. juni 2014

Sidste tid i Belfast - eksamens læsning og Giro d' Italia

Puha hvor tiden dog bare flyver afsted.




Efter en skøn skøn Easter holiday med visit rundt i Irland, Edinburgh, DK og ikke mindst en måned med en masse fantastiske besøg, er tiden kommet til afslutningen;(

Maj Måned byder på mange timer foran min mac, på Queens- og Stranmillis bibliotek og ikke mindst lange nætter.
Rygter man ellers kunne ha hørt om at Erasmus studerende eller at udveklings studerende ikke læser, er da vidst en myte, ihvertfald her på Stranmillis... I maj måned aflevere vi følgeden 3 essays, henholdvis i fagene; Sports Development, Psychology of Physical Activity og i Aspects of Northern Ireland Culture... Og dertil 2 hårde 2,20 mins eksamener(Dog for vi 10 min pr time, fordi engelsk er vores 2. sporg). Men så er det da også gjort og vi ser frem til en lækkert velfortjent ferie og hjemrejse til DK:D Når jeg skriver "vi" mener jeg selvf. Kirsten og jeg i denne tilfælde. Og sikkert også mange af de andre:D
En ting er sikkert jeg har lært at skrive en masse Essays, og på den helt rigtige "Stran metode"... JA BOOM så kan man også nogenlunde det.
For ja, de er helt vilde med Essays herovre, så ville at vi da selvf. også laver essays til eksamen:D Vores Eksamen foregår således, at vi har fået udleveret vores spørgsmål heldigvis en lille tid inden, dertil skal vi så selv forberede henholdsvis 2 og 3 essays med references, som skal huskes udenad. Dem har vi så 2 timer til at genskrive og besvare under selve eksamen.








Lidt Gøj, skal vi da også have denne sidste tid, og nu begynder tingene overraskende at komme til ud, vi har også været været omkring, Så Belfast var så venlige at byde Giro d' Italia velkommen et par dagen... Pludselige gav det mening, alle facader, bede, haver o lign., som skulle være så nydelige til sommer, og ikke midste blev alle helt vilde for at male deres cykler, får( JA FÅR), rækkerværk, samt at binde træer ind i pink. En stor fest og begivenhed var det her i Belfast med Mål linien ved City Hall, alle var glade og byen(ikke mindst barerne) var pludselig prop fuldte af cyklister og turister.

Her er et par blikke fra dagene optil og under Giroen...

 


  
Farvel og tak for denne gang Giroen....




Ingen kommentarer:

Send en kommentar